Selecteer een pagina

Wie en wat vindt u in Gezondheidscentrum Giessenburg?

In deze nieuwe locatie bieden tandartsen C.J.A. Hoek en N.B. Maksoud en mondhygiëniste Mariska Stuij u de meest voorkomende behandelingen. Door de samenwerking met de hoofdlocatie in Hardinxveld-Giessendam bent u verzekerd van een uitstekende opvang bij pijn en spoedgevallen.
Patiënten kunnen bij SHL-Groep terecht voor bloedafname, laboratoriumonderzoeken, ons oproepsysteem voor chronisch zieken (bijvoorbeeld diabetespatiënten) en het uitvoeren van functieonderzoeken (bijvoorbeeld ECG, fundusfotografie en longfunctieonderzoek) en beeldvormende diagnostiek (zoals echo’s, röntgen, botdichtheidsmetingen en MRI).
Een zwangerschap is een unieke en bijzondere gebeurtenis. Ongetwijfeld komen er veel vragen naar boven over de zwangerschap. Wat doet een verloskundige? Wanneer moet ik een afspraak maken? Wat kan ik wel en niet eten? Verloskundigenpraktijk Alblasserwaard-Oost beantwoordt al uw vragen en helpt u door uw zwangerschap heen.
De meeste mensen hebben weleens een periode dat het niet zo goed gaat. Ze hebben moeite met zichzelf, met hun emoties of gedrag, met hun gezondheid of handicap, met werk, met school of met anderen om hen heen. Wanneer het u, of uw kind, niet lukt om er op eigen kracht uit te komen, praat er dan eens over met één van onze psychologen. Juist als u er op tijd bij bent, kunnen wij u goed helpen en voorkomt u dat uw klachten verergeren. Door middel van gesprekken helpt de psycholoog u om weer op eigen kracht verder te kunnen.
Bij pedicure praktijk giessenburg kunt u terecht voor zowel reguliere als medische voetbehandelingen. Een medische behandeling kan nodig zijn bij diabetes, reuma en oncologie. De pedicure heeft zich gespecialiseerd in nagelbeugels, nagelreparaties, ortheses en antidruk technieken waardoor vele oplossingen geboden kunnen worden. De praktijk is aangesloten bij provoet en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister(KRP) Een vergoeding van Uw zorgverzekeraar kan mogelijk zijn bij medische voetbehandelingen.
Voor een afspraak kunt U bellen of mailen naar 06-30779114
Mail: tamara.ppg@kpnmail.nl
De Lange Wei biedt een breed pakket AWBZ- en WMOfuncties aan in de woonzorgcentra en in de thuissituatie. Verpleging, verzorging, begeleiding, huishoudelijke hulp, welzijn, behandeling en services behoren allen tot dit brede pakket. Wij hebben een toelating voor de AWBZfuncties persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, verblijf en behandeling. Daarnaast zijn we door de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden aangewezen als één van de aanbieders voor de WMO huishoudelijke hulp.
Veilig en zelfstandig thuis blijven wonen, dat wil toch iedereen! Ook als u daarbij wat hulp nodig heeft; waar mogelijk van uw naasten en waar nodig van de professionele medewerkers van Rivas Zorggroep. Er is ongeacht uw levensfase of situatie namelijk veel mogelijk. Zo kunt u bij Rivas terecht voor thuiszorg met persoonlijke verzorging en verpleging, gespecialiseerd verpleegkundige zorg en zorg in de laatste levensfase.
Voor het aanvragen van en voor meer informatie over onder andere thuiszorg: Rivas Zorglijn 0900-8440.
Leefstijl beïnvloeding en verandering zijn de kernpunten van Beter. Een vitaliteitsmonitor is ontwikkeld en wordt gebruikt bij bedrijven ter verbetering van de vitaliteit van de medewerker. De uitslag kan aanleiding zijn tot het inzetten van andere trajecten op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.
Meer medische testen, zoals P.M.O. zijn eveneens op bedrijfsniveau mogelijk.
Een algemene fysiotherapiepraktijk, waar U terecht kunt met alle klachten op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat, zoals bijvoorbeeld spier- en gewrichtsklachten. Verschillende specialisaties zijn aanwezig.
Niet specifiek gericht op de aandoening, maar op de totale patiënt. Zo behoort ook een diëtiste tot onze praktijk. Voeding en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden voor een goede vitaliteit.
Voor elke voetklacht de meest optimale oplossing op maat. Dat is de kracht van Podozorg Nieuwpoort!
Ellen Karsdorp is registerpodoloog en leverancier van therapeutisch elastische kousen.
Podozorg Nieuwpoort is er om u te helpen bij klachten die hun oorzaak vinden in de voet. U kunt er terecht voor veel voorkomende voetproblemen en knie-, heup- en rugklachten. Bij diabetes en reuma kan er preventief voetzorg geboden worden.
Bovendien is Podozorg Nieuwpoort reeds jarenlang een begrip voor het aanmeten van steunkousen.
Praktijknummer: 0184 – 651205
Spoedlijn: 0184 – 652075
Emailadres: info@praktijkpaans.nl

Praktijk openingstijden:
8.00 – 12.00 uur / 13.30 – 17.00 uur
Op donderdagmiddag is de praktijk na 13.00 uur gesloten.

Bellen voor afspraken/aanvragen visites:
8.00 – 10.00 uur
Apotheek openingstijden:
8.00 – 12.00 uur / 16.00 – 17.00 uur

Herhaalmedicatie is op volgende manieren te bestellen:
1) Email: info@praktijkpaans.nl
2) Receptenlijn: 0184 – 745911 (24 uur per dag in te spreken / 7 dagen per week)
3) Etiketten/ lege doosjes inleveren in herhaalbak (herhaalmedicatie af te halen na 2 werkdagen).

Spoedrecepten kunt u uiteraard altijd afgeven tijdens de openingsuren van de praktijk.

Praktijk voor Haptotherapie
Ted Bos
Wiljon Vaandrager
telefoon 0623754740

In de haptotherapie wordt het lichaam gezien als drager van het gevoelsleven. Haptotherapie is geschikt voor mensen met lichamelijke klachten welke samengaan met emotionele problemen. Bijvoorbeeld:
• burn-out
• angstklachten
• rouw
• blokkades in het lichaam
• onzekerheidsgevoelens
• gevolgen van traumatische ervaringen
• problemen met het ervaren van gevoelens en het hanteren van grenzen

Wij zijn een team van gespecialiseerde zorgverleners. We bieden dichtbij huis begeleiding aan mensen met kanker. Samen met u wordt gekeken waar u begeleiding bij nodig heeft. Wanneer u contact opneemt met een van de zorgverleners wordt in een eerste gesprek besproken wie uit ons netwerk u het beste kan helpen.

Vanuit gezondheidscentrum Giessenburg
Fysiotherapeut
Haptotherapeut
Psycholoog
Diëtist
Medisch pedicure
Tandarts assistente

Vanuit Nieuwpoort/Langerak
Fysiotherapeut

Actief & Fit staat voor fitness in een omgeving waar je je prettig voelt, waar je gewoon op je eigen niveau bezig kunt zijn en tegelijkertijd aan je gezondheid werkt. Actief & Fit staat voor professionele apparatuur en gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers. Persoonlijke aandacht en laagdrempeligheid staan hoog in ons vaandel.
Bodyshapen, afslanken, revalideren of je uithoudingsvermogen vergroten? Wat je doel ook is, Actief & Fit stelt voor jou een programma op maat samen.
Welkom bij Actief & Fit Sportcentrum, waar sporten gewoon plezierig is!

Praktijknummer: 0184 – 652583

Praktijk openingstijden:
8.00 – 12.30 en 13.30 – 17.00 uur

Bellen voor afspraken/aanvragen visites:
8.00 – 10.30 uur